Esküvő

Szerencsés embernek érzem magam. Olyan hivatásba szerettem bele, amely nem csak nekem ad, hanem amivel én is rengeteg dolgot adhatok. A minket körülvevő világ megismételhetetlen pillanatait. Szerencsés vagyok, mert állandó megbízásaim, akár mint a Bárka Színház fotósa, akár mint országos megjelenésű magazinok kiküldött tudósítója, folyamatosan új inspirációkkal töltenek fel. Így minden megbízáson, amelyek elég sokrétűek, kreatív szemmel tudok résztvenni.

Esküvői fotózás
Esküvői fotósorozataim professzionális körülmények között, maximálisan a megbízóim kívánságait figyelembe véve, digitális technológiával készülnek.
Az esküvő alkalmával kb. 1000 felvétel készül. Az ebből kiválogatott képeket - szűrés, retusálás, művészi "effektezés" után - kapja meg az ifjú pár. Kívánságra a hajnali készülődéstől a lakodalom kifulladásáig a pár rendelkezésére állok, mellette cégünk igény esetén akár egy komplett esküvő díszítését, kreatív anyagainak megtervezését és elkészítését is  vállalja. Megbízásokat Baranya, Somogy, Tolna megye és Budapest területéről fogadok. Ha képeim elnyerték tetszésüket, örömmel állok kérdéseik elé. Árajánlatomért a következő kapcsolatfelvételi formákon keresztül van lehetőség:
email: gaborgaramvari@gmail.com
tel: +3620-581-4645


Erika és PéterBetti és Krisztián


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...